Welkom op onze webshop!

Graag nemen we je kort mee in een stukje historie van 3DFormaDesign.

3DFormaDesign is in 2014 opgericht als een activiteit binnen het familiebedrijf Van Eck Video Services.

Waar wij steeds vaker tegenaan liepen was het feit dat onderdelen van oude filmapparatuur (o.a. 8mm en 16mm filmprojectoren) origineel niet meer verkrijgbaar waren. Een mooie oplossing hiervoor: 3D printing! Hiervoor hebben we inmiddels meer dan 200 verschillende onderdelen geproduceerd die variëren van tandwielen tot bedieningsknoppen en van de behuizing van een afstandsbediening tot spoelhouders.

Deze 3D geprinte objecten moesten echter ook nabewerkt en geverfd worden. Hier hebben wij in de afgelopen jaren veel ervaring mee opgedaan en na aanleiding daarvan zijn we ons met 3DFormaDesign vanaf april 2018 gaan focussen op het leveren van producten voor het verven van 3D geprinte objecten. Wij zijn begonnen met 16 kleuren iDye Poly verf van het merk Jacquard in ons assortiment. Al snel bleek dat de verf tevens te gebruiken was voor andere materialen, zoals textiel. 

Inmiddels bestaat het assortiment al uit meer dan 120 producten en is nog steeds groeiende. Daar zijn wij trots op. Onze ambitie is om een totaalleverancier te worden van allerlei soorten hobbyverf. Van textielverf tot acrylverf tot olieverf. We ♥ colors.

Heb jij nog vragen of zoek je een bepaald product? Je kunt ons altijd een berichtje sturen via ons contactformulier.

Heb jij iets moois gecreëerd met één van onze producten? Dan vinden wij het altijd leuk om het resultaat te zien. Stuur ons gerust een berichtje met een foto van het eindresultaat!

Groetjes,

Het team van 3DFormaDesign

3DFormaDesign is een handelsnaam van Van Eck Video Services V.O.F

Herastraat 43-04
5047 TX Tilburg
Nederland

E-mail: info@3dformadesign.nl
Telefoon: +31 (0) 13 700 9731
Kamer van Koophandel: 56871546