Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op:

Bestelling plaatsen

Welke betaalmethoden hanteren jullie?

Via onze webshop kun je veilig online betalen met iDeal, PayPal, Giropay, Sofort, Carte Bleue, Bancontant en Postepay. We maken gebruik van de payment provider ‘Pay.nl’.

Het is mogelijk om via bankoverschrijving te betalen. Plaats in dat geval een bestelling via de email. Nadat de factuur betaald is wordt de bestelling naar u verzonden.

Verzending

Welke verzendmethoden hanteren jullie?

Bij bestellingen in Nederland en België heeft u de keuze voor pakketpost of brievenbuspost (indien een artikel niet door de brievenbus past wordt alleen de optie: pakketpost weergegeven). We versturen uw zending dagelijks van maandag t/m vrijdag. Bestellingen die voor 14:00 geplaatst zijn worden dezelfde werkdag nog verzonden. In Nederland wordt pakketpost verzonden met GLS (met Track&Trace) en brievenbuspost met DPD of PostNL (met Track&Trace).

DPD | Your Delivery Experts | Ontdek het Gemak van DPDGLS: Eenvoudig en laagdrempelig versturen - WeAreWuunderPostNL (@PostNL) | Twitter

Klik hier voor meer details over de verzendmethoden.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Bestellingen die vóór 14:00 besteld worden sturen wij dezelfde dag nog op.

Nederland:
De levertijd is ongeveer 1-3 werkdagen. In Nederland ontvang je je de bestelling in de meeste gevallen meteen de volgende werkdag. Dit kunnen wij echter niet garanderen, omdat wij afhankelijk zijn van externe bezorgdiensten.

België:
Pakketpost: 1-2 werkdagen. Brievenbuspost: 2-5 werkdagen.

Producten

Retourneren

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling retour sturen?

Binnen 14 dagen. Klik hier voor meer informatie over het retourneren.

Laatste versie 30-05-2020